Vi tilbyder

Tag og Facade Blikkenslager i Gilleleje, Helainge, Hillerød og Frederiksværk

Arbejdet med tag og facade har naturligvis været en del af Gilleleje VVS siden starten. Vores kunder tæller både private og erhvervskunder. Som blikkenslagere i Gilleleje, Helsinge, Hillerød og Frederiksværk har vi både ekspertisen, erfaringen og passionen til at sikre bygninger mod vind og vejr. Det gælder både, når det drejer sig om større projekter, som et helt nyt tag, og mindre opgaver, såsom reparation af en utæt eller hullet tagrende

Altid langsigtede og holdbare løsninger

Vi benytter kun materialer, som matcher vores eget høje krav om kvalitet, og vi sørger altid for at være i tæt dialog med vores kunder. På den måde sikrer vi, at du får et godt resultat baseret på dine drømme og forventninger: Vi er først glade, når du er tilfreds med resultatet. Vores løsninger er altid langsigtede, og for os er kvalitet lig med både holdbarhed og æstetik. I forbindelse med vores blikkenslagerarbejde bruger vi også en del tid på værkstedet med at bukke og lodde. Så skal du have et nyt tag, skiftet tagrender, repareret nedløb, beklædt kviste eller lignende, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på telefon 29 77 00 47 eller e-mail gillelejevvs@gmail.com.

Sanitet

Man kan ikke sige VVS uden også at sige sanitet. Så for en VVS-virksomhed som vores er sanitet naturligvis et nøgleord. Vi har vores daglige gang i køkkener og badeværelser i hele Gilleleje og omegn, og vi har derfor stor erfaring med at udskifte og montere alt fra håndvaske og toiletter til baderumsmøbler og brusekabiner. Hos Gilleleje VVS benytter vi os udelukkende af produkter fra markedets bedste producenter, så det er ikke kun kvaliteten af vores håndværk, der er i top – det er også de enkelte toiletter, køkkenvaske osv., som vi har monteret for vores mange kunder. Det er din garanti for et solidt og kvalitetssikret resultat på din arbejdsplads eller i dit hjem til konkurrencedygtige priser.

Energioptimering

At få el- eller varmeregningen ind ad brevsprækken, er sjældent en særlig stor fornøjelse. Men med de rette energioptimerede installationer, kan du få reduceret regningerne betydeligt. Hos Gilleleje VVS har vi altid fingeren på pulsen inden for de nyeste energieffektive installationer og tiltag. På den måde er vi stolte af at samarbejde med Vaillant, som har nogle af markedets bedste løsninger inden for varmepumper, solvarme, solceller og jordvarme. Læs mere om vores samarbejde med Vaillant her.

Gør din bolig mere miljøvenlig

Foruden de store besparelser vælger mange også at få installeret energieffektive løsninger af miljømæssige hensyn. At få gjort sin bolig mere miljø- og energivenlig er en meget kompliceret proces, der kan variere alt efter hvilken bolig, det drejer sig om. Derfor er en gennemgang af dine installationer af en professionel VVS’er en rigtig god idé – og det er selvfølgelig her, at vi kommer ind i billedet. Vi har mange års erfaring med energioptimering, og vi kommer gerne ud til din bolig for en gennemgang af dine tekniske installationer. Efter gennemgangen kommer vi med et bud på, hvordan din bolig mest optimalt kan energioptimeres. Hvis du vil vide mere om vores energioptimering, glæder vi os til at høre fra dig på telefon 29 77 00 47 eller e-mail gillelejevvs@gmail.com.

Grøn energi

Varmepumper
Varmepumper er til dig, der ønsker en billigere og grønnere løsning til opvarmning af din bolig. Modsat mange af alternativerne, kan en varmepumpe bruges hele året rundt. Den bruger luftens naturlige varme til at varme din bolig op, og det er altså noget, der er energieffektivt og optimalt. En af mange andre fordele ved at vælge en varmepumpe er, at selve monteringen og installationen af den ikke kræver, at hele haven skal graves op. Derfor vælger mange danskere også at få udskiftet deres oliefyr eller gasfyr med en varmepumpe.

Når effektivitet og kvalitet går hånd I hånd
Hos Gilleleje VVS kører vi også tit ud til vores kunder i Gilleje og omegn for at installere varmepumper. Vi har efterhånden rigtig stor erfaring med det, og selvom vi er effektive, er vi selvfølgelig både grundige og kvalitetsbevidste, ligesom vi da også kun bruger nogle af de bedste varmepumper, der findes på markedet. Vi tager altid en grundig snak med vores kunder omkring deres muligheder, således at de får den mest optimale løsning til deres bolig. Overvejer du at få monteret og installeret en varmepumpe, klarer vi det gerne for dig. Kontakt os på telefon 29 77 00 47 eller e-mail gillelejevvs@gmail.com, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud.

Vi har et unikt samarbejde med Vaillant, så vi kan levere de bedste løsninger inden for bl.a. luft/vand varmepumper, jordvarme og solvarme anlæg.

Jordvarme

Blot 1 meter nede i jorden er der en konstant temperatur
Med et jordvarmeanlæg kan du stort set blive selvforsynende med energi – og det er vel at mærke gratis energi, som du henter i jorden.

Princippet bag jordvarmeanlægget
Med et jordvarmeanlæg pumpes der løbende væske rundt i ca. 300 m nedgravede slanger i haven. Væsken opvarmes af den oplagrede energi i jorden. I selve varmepumpeunitten sættes væsken under tryk og den oplagrede energi i væsken ”trækkes” ud og distribueres til boligens varmtvandsbeholder.

Den lodrette varmepumpeboring
Har du en mindre grund, hvor der ikke er plads til at nedgrave de 300 m slanger, kan du i stedet vælge en lodret jordvarmeløsning. Varmen hentes her op fra jorden via 100-150 m lodrette rør. Det er meget effektivt, men også dyrere i etablering, end en almindelig jordvarme-løsning. Få energien flere gange igen

Med et jordvarmeanlæg får du 3-4 gange større energimængde ud af anlægget, end du bruger til at drive anlægget og som du betaler for. Her kan man altså tale om rent overskud. Vi rådgiver om og installerer jordvarmeanlæg over hele Sjælland.

Varmeservice

Der kan være penge at spare på udskiftning af en gammel cirkulationspumpe, eller dine gamle radiatorventiler. Vi tilbyder installation og service af blandt andet oliefyr, pillefyr, jordvarme, luft-til-vand-varmepumper ligesom vi i samme anledning tilbyder råd og vejledning omkring valg af en ny varmeinstallation. Vi kan også lave gulvvarme, udskifte rør og alt andet i forbindelse med en varmeinstallation.

LÆS MERE OM DANFOS
LÆS MERE OM GRUNDFOS

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os