Om os

Din lokale VVS’er siden 60’erne

Siden 1960’erne har vi været en fast bestanddel af Gillelejes erhvervsliv. Gilleleje VVS er en familievirksomhed, der i dag er drevet af Keld Andersen. Vi er en lille virksomhed med en stor stolthed for vores godt 60 år lange historie i blikkenslagerfaget. Grundstenen i Gilleleje VVS har altid været et personligt og tillidsfuldt forhold til lokalmiljøet, hvor vores kunder både inkluderer private og erhvervskunder. Derudover er vi naturligvis klar over, at vi ingen steder kommer uden det gode, solide og robuste håndværk, og vi er stolte af, at vi efter alle disse år stadig værner om vores faglighed, kvalitetsbevidsthed og professionalisme.

En bred profil og en fokuseret indstilling

Vores kerneopgaver tæller alt inden for VVS-/blikkenslagerarbejde, så vores kunder i Gilleleje og omegn kan bl.a. kontakte os til opgaver inden for:

  • Facadebeklædning i kobber, aluminium og zink
  • Totalrenovering af badeværelser og vådrum
  • Varmeinstallationer og udskiftning af termostater
  • Installation og service af alt fra oliefyr til varmepumper
  • Og meget mere

Seks årtier med holdbare løsninger

I dag er vi tre ansatte og en lærling, hvilket netop muliggør, at vi kan opretholde vores tætte bånd til vores kunder og nærmiljøet. Og vores telefon er i øvrigt altid åben, hvis du er interesseret i at indhente et uforpligtende tilbud. Vi tror på, at den tætte og løbende dialog er helt fundamentalt for det langtidsholdbare resultat, som vores kunder har fundet med Gilleleje VVS siden 1960’erne. Vi glæder os til at samarbejde.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os